Updated Enterprise Theme Plugin

Description

After upgrading to Enterprise Theme 4.1.9 we have several issues with look and feel as well as usability.

1) In conjunction with language plugin the edit button does not work anymore after creating the page. Edit is only available via editpageaction; or by switching from Global Layout to Enterprise layout.
2) "Home"Pages are being displayed incorrectly.

Environment

None

Activity

Show:
Oliver Strässer
May 20, 2015, 2:16 PM

Hi we just released the version 4.1.10 where we fixed the new issue introduced with the last 4.1.9 release. But the issue needs to be fixed later - but this still exists in 4.1.4 already.

cheers
oli

Johannes Nacke
May 20, 2015, 9:42 AM

Hi Thomas,

I had to revert back to 4.1.4, which is the version we were coming from and everything is working again.

Looking forward to hearing from you.

KR

Johannes

From: Thomas Wendel [bitvoodoo.ch] (bitvoodoo public JIRA) jira@bitvoodoo.atlassian.net
Sent: Wednesday, May 20, 2015 11:39 AM
To: Johannes Nacke
Subject: [JIRA] (THEME-325) Updated Enterprise Theme Plugin

[cid:image001.png@01D092F1.F43BAE70]

Thomas Wendel [bitvoodoo.ch]<https://bitvoodoo.atlassian.net/secure/ViewProfile.jspa?name=thomas.wendel%40bitvoodoo.ch> commented on [Bug] THEME-325<https://bitvoodoo.atlassian.net/browse/THEME-325>

Re: Updated Enterprise Theme Plugin<https://bitvoodoo.atlassian.net/browse/THEME-325>

Hello Johannes,

Thank you very much for reporting this problem.

There are two possible causes for this bug. One of them is the fact, that not all macros from the Enterprise Theme add-on properly work when used in a space where the Enterprise Theme itself is not being used. The case with the Language Dropdown macros, relates to THEME-326<https://bitvoodoo.atlassian.net/browse/THEME-326>.

The second possible cause is a bugfix that we introduced in 4.1.9. Which is most likely the real culprit in your case.

We are looking into this and get back to you as soon as possible.

Kind Regards,
Thomas

[Add Comment]<https://bitvoodoo.atlassian.net/browse/THEME-325#add-comment>

Add Comment<https://bitvoodoo.atlassian.net/browse/THEME-325#add-comment>

This message was sent by Atlassian JIRA (v6.5-OD-03-002#65000-sha1:b8f65f8)

[Atlassian logo]


Avira Holding GmbH & Co. KG
Kaplaneiweg 1 | 88069 Tettnang | Deutschland / Germany
Telefon / Telephone: +49 7542-500 0
Telefax / Facsimile: +49 7542-500 3000

Registergericht: Amtsgericht Ulm, HRA 721878 | Steuer-Nr.: 61040/04533 | Pers. haftende Gesellschafterin: Avira CM GmbH | Firmensitz: Tettnang | Registergericht: Amtsgericht Ulm, HRB 724663 | Geschäftsführer: Travis Witteveen

Commercial Register: Amtsgericht Ulm, HRA 721878 | Tax Number: 61040/04533 | Personally Liable Partner: Avira CM GmbH | Headquarters: Tettnang | Commercial Register: Amtsgericht Ulm, HRB 724663 | Chief Executive Officer (CEO): Travis Witteveen

ThomasW
May 20, 2015, 9:38 AM

Hello Johannes,

Thank you very much for reporting this problem.

There are two possible causes for this bug. One of them is the fact, that not all macros from the Enterprise Theme add-on properly work when used in a space where the Enterprise Theme itself is not being used. The case with the Language Dropdown macros, relates to .

The second possible cause is a bugfix that we introduced in 4.1.9. Which is most likely the real culprit in your case.

We are looking into this and get back to you as soon as possible.

Kind Regards,
Thomas

Fixed
Your pinned fields
Click on the next to a field label to start pinning.

Assignee

ThomasW

Reporter

Johannes Nacke